Nyomtatás

Berco járószerkezet, lánckígyó, futógörgő, tartó görgő, vezető-kerék, járópapucs, stb.

jarószerkezet alkatrész, lánckígyó, csillagkerék, feszítőgörgő, vezetőkerék, futógörgő

2008. decembere óta az FG-Tech Kft a BERCO hivatalos magyarországi képviselete!

Felhasználási területek: földmunkagép, bányagép, finisher, marógép és minden egyéb láncos gép, úgy, mint minikotró, dózer, markoló, rakodó, fúrógép, traktor, csőfektető, erdei gépek, vedersoros kotró, finisher, marógép, daru, stb.

Kínálatunkban megtalálja az összes típusú lánctalpas földmunkagéphez  tartozó eredeti Berco alkatrészeket:

A legtöbb munkagép gyártó cég nem épít saját üzemet a járószerkezetekre, hanem kiadja erre szakosodott cégeknek, mint pl. a Berco. A Berco rendelkezik a világon a legnagyobb termékpalettával és a járószerkezet alkatrészek minősége is kimagasló a versenytársakhoz képest.1920 óta szállítja a gépgyártóknak a járószerkezeteket és alkatrészeiket. A Berco járószerkezet-alkatrészekkel időt, és pénzt takaríthat meg, mert  kisebb a karbantartás költsége, ritkábban kell alkatrészt cserélnie és megfelelő teljesítményt és üzemanyag fogyasztást biztosítanak. A Berco járószerkezet alkatrészek - 50 ° C-ig garantáltan ugyanazt a teljesítményt nyújtják. 

jaroszerkezet földmunkagép

Berco komplett járószerkezet: tartalmazza az összes alkatrészt, (lánckígyó, vezetőkerék, tartógörgő, futógörgő, meghajtó kerék/szegmensek, papucs). A komplett járószerkezet a legköltséghatékonyabb választás. Az összes alkatrész együttes megrendelése esetén szett árat tudunk kínálni.  A versenytársakhoz képest a Berco járószerkezeteknek jóval kisebb a zajszintje, a karbantartási költsége, kevesebb üzemanyag fogyasztást tesznek lehetővé, hozzájárulnak a gépek teljesítményének megtartásához.

 vezetőgörgő, vezőkerék, keresztmeteszett

Berco lánckígyó, járólánc, láncszem: A vevő igényeinek megfelelően száraz, zsírzott és olajozott lánckígyót is tudunk biztosítani. Az új polyurethanból készült "W" tömítés, megakadályozza a kenőanyag távozását és a koptató anyag bejutását. Az olajozott láncok élettartama, kb. 30 %-kal magasabb a száraz láncokénál. A különleges hőkezelés a berco láncszegmenseknek mindenhol egyenletes keménységet biztosít... A csapszegek és a hüvelyek mérete és felépítése az adott méretű láncszemekhez illeszkedik és kitűnő kapcsolatot biztosít a láncszemek között. A láncok rendelhetőek  extrém erős hüvelyekkel is. A kifinomult és optimalizált technológia következtében a Berco láncok a legjobb minőséget és a hosszú élettartamot biztosítják. A Berco csökkentette a lánc csiga szerű mozgásának lehetőségét, ezzel megnövelte a futógörgők, és a tartógörgők, valamint a vezető kerék élettartamát is.

csillagkerék, vezetőkerék, meghajtókerék, szegmens

Berco meghajtó kerék  /szegmens/ turász kerék: Védett technológiával (Berco-Patent) készült forrón préselt szegmensek és meghajtó kerék. Egyenletes felületi keménység, kimagaslóan nagy szilárdság. A meghajtó kerék konstrukciója megakadályozza a túlzott feszültségek kialakulását, ezzel is növeli a meghajtó kerék élettartamát.

vezetőgörgő, vezetőkerék

Berco vezetőkerék: A feszítőrugóval rendelkező vezetőkerekek optimális felhasználási feltételeket és megnövelt rugalmasságot biztosítanak a munkagépnek. A vezetőkerekeket is Berco szabadalommal védett anyagból öntik, mely egyenletes felületi keménységet és hosszú élettartamot biztosít. A life-time tömítések hosszú időn át biztosítják a kenést és csökkentik a karbantartás és az üzemeltetési költségeket.

kétperemes futógörgő

Berco futógörgő, támasztógörgő: A sűllyesztékes kovácsolás optimális szerkezetet és magasabb magkeménységet eredményez. A támasztógörgő és futógörgő futófelületeinek kopásállóságát az indukciós hőkezelés biztosítja. Nehéz , tömör anyagok - nincs dobeffektus (csendesebb). Több, mint 1500 különböző változat. Futógörgő egy és kétperemes, valamint belsőperemes kivitelben. Minden támasztógörgő és vezetőgörgő a Berco-tól megszokott minőséget garantálja. A tengelyek és tömítések a görgő teljes életciklusában hibátlanul működnek.

jaropapucs, berco

Berco lánctalp: Egy-, kettő, és hárombarázdás lánctalp. A legkülönbözőbb kiviteleket is megtalálja a Berco-nál. Több, mint 70 fajta profil. Átedzett, feszültségmentes anyagból készül minden lánctalp, a hajlító és a törő igénybevételnek is ellenáll.

Meghajtó hidromotor: Igény és pontos adatok esetén hidromotort is tudunk szállítani partnereinknek.

Berco képviseletként a következő márkákhoz forgalmazunk járószerkezet alkatrészeket: CAT KOMATSU JCB LIEBHERR HITACHI KOBELCO FIAT FIAT-HITACHI BAUER VOLVO KUBOTA WIRTGEN VÖGELE HYUNDAI SAMSUNG ATLAS COPCO HANOMAG CLAAS CNH - CASE NEW HOLLAND O&K - ORENSTEIN & KOPPEL AG HARTL IR - INGERSOLL RAND ABG BOBCAT JOHN DEERE KLEEMANN & REINER MANITOWOC METSO DYNAPAC RWE RHEINBRAUN TEREX THYSSEN YANMAR, PEL JOB TAKEUCHI, BOBCAT EXTEC ROTER

További kérdésekkel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre. »

   lánc       vederláncok kotró

! Vállaljuk 25 tonna feletti gépek helyszíni szervizelését, átszállítását, szakszerű szétszedését -összeszerelését rövid határidővel !